Savant Zorg

Graag wil ik, Leslie van Zomeren, coördinator facilitaire zaken bij Savant Zorg (Steenovenweg 4, 5708 HN Helmond, website:www.savant-zorg.nl) een referentie verstrekken aan CLD Energie Management B.V.

Mijn voorganger is reeds in het verleden in contact gekomen met CLD. Momenteel hebben wij een abonnement voor factuurcontrole en voor de inkoop van elektriciteit en gas. Voordat wij met CLD in zee gingen, regelden wij zelf onze eigen elektriciteits- en gascontracten.

Savant Zorg

Inmiddels hebben wij contact gehad met diverse CLD-werknemers, hetgeen wij als erg prettig hebben ervaren. Er wordt namelijk zeer adequaat gereageerd op vragen en er wordt met ons meegedacht in oplossingen. CLD heeft over 6 jaar ongeveer € 100.000,- teruggevorderd op gas- en elektriciteitsheffingen en belastingen voor de diverse locaties van ons. Verder worden wij goed op de hoogte gehouden en als we vragen hebben, worden die direct beantwoord of wordt er snel een terugkoppeling gegeven. Ook de nazorg bij de diverse vraagstukken is prima. Wij beschouwen CLD dan ook als een totaalontzorger op het gebied van energie!

Graag willen wij CLD dan ook aanbevelen, omdat het zelf beheren van contracten voor gas en elektriciteit erg gecompliceerd is; de kennis ontbreekt vaak. Door het aan CLD uit te besteden heb je er geen omkijken meer naar en word je goed op de hoogte gehouden van vorderingen in bijv. de teruggave van belastingen, prijsontwikkelingen op de markt en veranderende wetgeving.