Ook dit jaar verzorgt CLD de teruggave energiebelasting voor Respect Zorggroep

Respect Zorggroep, gevestigd in Den Haag, bestaat uit de woonzorgcentra Het Uiterjoon en Deo Gratias, seniorencomplex Prins Willemhof, woonzorgcentrum voor intensieve zorg (verpleeghuis) Bosch en Duin en Respect Thuiszorg. Bij Respect Zorgroep zijn er in totaal 700 enthousiaste medewerkers en 175 vrijwilligers werkzaam.

''Wij waren altijd in de veronderstelling dat wij het energiebeleid onder controle hadden totdat wij via een collega, van een andere zorginstelling, in contact kwamen met CLD Energie Management B.V.
 
Vanaf 2006 controleert CLD onze energierekeningen en met succes! CLD heeft tot nu toe circa € 360.000,00 teruggevorderd. Het veruit grootste aandeel daarvan (€ 285.000,00) heeft te maken met de energiebelasting over het gasverbruik van de WWK-installatie. Onder bepaalde voorwaarden is het namelijk mogelijk om de gehele energiebelasting terug te vorderen. Ook voor het jaar 2015 zal CLD de teruggave verzorgen.
 
Wij werken graag met CLD samen, omdat zij een uitstekende nazorg en een proactieve en vriendelijke houding hebben. Wij vinden we het zeer prettig om met CLD samen te werken. De medewerkers van CLD hebben veel expertise op het gebied van energie (belasting, regelgeving en subsidies), reageren erg snel en nemen veel werk uit handen.
 
CLD wordt daarom door ons als een totaalontzorger beschouwd op het gebied van energiebeheer. Wij van Respect Zorggroep raden u daarom aan om in gesprek te gaan met CLD en na te gaan wat CLD voor u kan betekenen.''

Bas Vierhout
Finance & Control, Respect Zorggroep

Wilt u iets weten of heeft u vragen m.b.t. de teruggave van energiebelasting?
Wij staan voor u klaar. U kunt contact met ons op nemen via info@cld.nl of via ons telefoonnummer (010) 300 78 88 en vraag naar één van onze adviseurs.