Samen met Van Dorp energie naar een duurzame toekomst

Zonne-energie wordt steeds populairder in Nederland. Ongeveer 75% van de directies van ondernemingen zijn er serieus mee bezig, omdat zij inzien dat zonne-energie voordelig, schoon en zeer rendabel is. Hedendaagse opdrachtgevers willen steeds vaker dat hun klanten 'groen' ondernemen en daardoor worden er hogere eisen gesteld aan duurzaamheid.

SDE+ Subsidieregels
De realiteit van vandaag de dag is dat bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren subsidie nodig hebben voor het rendabel exploiteren van grootschalige zonnestroomprojecten. Met de SDE+ subsidieregels stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van duurzame energievoorziening door over een periode van 15 jaar een jaarlijks subsidiebedrag toe te kennen. 

Ten aanzien van zonne-energie gelden de volgende voorwaarden om in aanmerking te komen voor de SDE subsidie:
          - Grootverbruikaansluiting >3*80A
          - Opgesteld vermogen >15kWp, dit komt overeen met circa 60 panelen

In 2016 zijn er twee openstellingsrondes, voorjaar 2016 en najaar 2016, met elk een integrale budgetplafond. De SDE+ voorjaar 2016 is geopend vanaf 22 maart, 9.00 uur tot 28 april 2016, 17.00 uur. De voorjaarsronde heeft een budget van 4 miljard euro en kent vier fases. Het basisbedrag per kWh loopt bij elke faseovergang op. De verwachting is dat voor een rendabele exploitatie van zonnestroomprojecten aanvragen vanaf fase 2 interessant zijn. Deze fase wordt geopend op 29 maart 2016. Enige haast is dus geboden! 

Operational lease biedt u wel de lusten maar niet de lasten
Wat wij voor u kunnen doen is met zonnestroom uw energietarief matchen, zonder dat u zelf hoeft te investeren. U loopt geen risico en u hoeft geen tijdsinvestering te doen. Operational lease biedt u dus wel de lusten maar niet de lasten. De lusten zijn, naast geen investering in tijd en geld, forse CO2 reductie zonder extra kosten, belangrijke stap naar duurzaam ondernemen, gunstigere Breeam certificering, positief imago en een bewezen concept!

Wilt u duurzamer gaan ondernemen?
Schrijf u dan nu in voor een gratis dak-check via e-mail info@vandorp.eu of neem contact met ons op via telefoonnummer (010) 483 23 11. Gezamenlijk kunnen wij bepalen of een subsidieaanvraag in uw situatie zinvol is.