CLD ontzorgt haar klanten van energievraagstukken

Energie is één van de vaste lasten die we graag weer snel vergeten. Het is een maandelijkse afschrijving waar je geen grip op lijkt te hebben en dan komen er ook een hoop jaarlijkse kosten bovenop. Veel bedrijven steken hier geen energie in. Het vergt te veel uitzoekwerk en tijd om de benodigde expertise binnen te halen en de verschillende stukken te beoordelen.

Gelukkig weten de experts van CLD u hierbij te ontzorgen. 
Hier kunnen wij dan ook ronduit over vertellen, maar liever laten wij onze klanten uitleggen wat wij doen.

Het bedrijf Debuut B.V. vertelt graag wat wij hebben gedaan op het gebied van energiebesparing. Hieronder leest u hier meer over.

CLD adviseert Debuut B.V over energiebesparingen
Debuut is een onderneming die zich al meer dan 25 jaar bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecabedrijven door heel Nederland. Debuut is een dynamisch bedrijf dat niet stilstaat en graag nieuwe horeca uitdagingen aangaat. Momenteel heeft Debuut al 15 horecaformules in beheer (Popocatepetl, Boat House, De Colonie, Breakaway, De Klok en Stan & Co).

"Debuut BV, de heer Bert van Doorn, Financial Controller" 
Vroeger schakelden wij een groot energiebedrijf in om onze energiezaken te regelen. Hier werd vooral de energie inkoop geregeld en energiecontracten werden voor langere periodes vastgelegd. Helaas liep de communicatie altijd stroef, waardoor we naar andere partijen zijn gaan kijken.
 
CLD Energie Management maakte vrijblijvend inzichtelijk wat de besparingen konden zijn op energiegebied. Door deze eenmalige besparing zijn we met CLD in zee gegaan. Bovendien bleek dat naast deze eenmalige besparing ook op de lange termijn kosten bespaard konden worden. Nu zijn we al 8 jaar klant van CLD en kunnen we de expertise van CLD nog regelmatig inschakelen. Conflicten met energieleveranciers in de verschillende vestigingen worden adequaat opgepakt en resulteren vaak in besparingen voor ons.

Werkzaamheden Eenmalige besparing    Jaarlijkse besparing
Correctie leveranciers en netbeheerders     € 100.000
Optimalisatie transportcontracten € 3.500 € 5.000
Totale besparing € 103.500 € 5.000


Samenwerking

CLD bestudeert iedere (nieuwe) locatie qua verbruiken en energiemeters. Als er iets niet optimaal afgesteld of ingesteld is, wordt dit aangepast, wat vaak kostenbesparing tot gevolg heeft. Door alle locaties op 1 energieleverancier te zetten, kunnen we via CLD beter inkopen op energie. Ook hiermee besparen we ieder jaar weer geld.
 
Omdat CLD goed te bereiken is, snel reageert en altijd bereid is om ons te helpen waar nodig, vinden we CLD een prettige samenwerkingspartner. Wij van Debuut raden het daarom ook iedereen aan om de expertise van CLD in te schakelen, al is het maar om flink te besparen op energiekosten.

Wilt u weten welke besparingen bij u mogelijk zijn? 
Neem dan contact met ons op via info@cld.nl of via ons telefoonnummer (010) 30 07 888 en vraag naar één van onze adviseurs.