Een fout is snel gemaakt, maar dit mag niet gebeuren

Uit onderzoek (dat is uitgevoerd door het VEH) is gebleken dat energieleveranciers nog steeds moeite hebben om een jaarafrekening op te stellen voor u en andere consumenten.

Tijdens het opstellen gaat er van alles fout. Van het berekenen van belastingen tot en met berekenen van de piek- en daluren. Met als gevolg dat 5% van de consumenten in de afgelopen 12 maanden, een fout in de energierekening aantrof. De kans is groot dat het daadwerkelijke aantal fouten nog veel hoger ligt.

Veel consumenten kijken niet goed naar de rekening, of weten niet waar ze op moeten letten. Het ACM heeft daarom in 2014 een document uitgebracht, waarin staat welke informatie de energieklant behoort te ontvangen. Echter is tot op de dag van vandaag nog steeds onduidelijk.

Het VEH en het ACM roept u daarom op om uw energierekening alsnog goed te controleren. Wij begrijpen bij CLD Energie Management dat dit veel tijd en moeite kost.

Met CLD Energie Management betaalt u nooit teveel 
Met onze factuurcontrole, controleren wij de energiebelasting, meterstanden en de leveringstarieven van facturen. Door de grondige analyse van de energiefactuur worden de eventuele fouten gecorrigeerd. Ook zorgen wij ervoor dat het door u te veel betaalde bedrag aan u wordt terugbetaald.

Afhankelijk van uw afname van gas en elektriciteit kunnen wij gezamenlijk met u naar uw energierekening kijken. U kunt contact met ons opnemen via info@cld.nl of via ons telefoonnummer (010) 30 07 888. Onze (financiĆ«le) adviseurs hebben genoeg kennis en ervaring van de energiemarkt. Hierdoor heeft u zekerheid dat uw energienota correct is en u nooit teveel betaald.